It’s a wrap! – Saar

After three nights of filming it’s a wrap foor shortfilm ‘Saar’ from Meggie van de Boom!

As the best friend of Leah, Saar is finally getting the appreciation and the popularity where she was desperately searching for. Under the influence of Leah Saar starts doing more and more that are close to reaching her limited. How far is she willing to go for her friendship with Leah?

Fleur van Dongen is playing the rol of Saar and am playing the rol of Leah.


Na drie nachten doorfilmen is het voor de kortfilm van Meggie van de Boom ‘Saar’ een wrap!

Als beste vriendin van Leah, krijgt Saar de waardering en populariteit waar ze wanhopig naar op zoek was. Saar doet, onder invloed van Leah, steeds meer dingen die over haar eigen grenzen gaan. Hoeveel heeft ze voor de vriendschap met Leah over?

Saar wordt gespeeld door Fleur van Dongen en ikzelf speel de rol van Leah.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *